Sinds begin 2014 heeft Euro Trade haar dienstverlening flink uitgebreid met las- en snij apparatuur. Hiernaast is er veel expertise en know-how op allerlei vlak om u te ondersteunen, adviseren en begeleiden met betrekking tot al uw lasgereedschap-vraagstukken. Ook op gebied van verhuur. Met Kemppi, de nummer 1 op het gebied van lasapparatuur, is een samenwerkingsverband aangegaan in de vorm van een Premium dealerschap en de bijbehorende all-round service. Tevens is er in de werkplaats extra ruimte gecreërd/gedeelte bijgebouwd om al uw lasgereedschappen te kunnen keuren en te repareren. Op deze manier is Euro Trade ook een volwaardige Premium partner voor al uw las-aangelegenheden.Kemppi FMX 3machines tablet 280x193

PREMIUM DEALERSCHAP KEMPPI

Met het Premium dealerschap van Kemppi is een bewuste keuze gemaakt. Gedurende zijn ruim 60 jarig bestaan heeft Kemppi veel nieuwe innovaties op de markt gebracht waarbij ze een pioniersrol speelde in de ontwikkeleing van zowel de lastechnologie als ook productieve lasoplossingen. Kemppi blijft in de toekomst eveneens investeren in voortdurend onderzoek en productontwikkeling. Hierbij wordt naast de technische kwaliteit van producten de meeste nadruk gelegd op bruikbaarheid en ontwerp. Kemppi houdt zich aan haar productbelofte: ze houdt de 'Arc under Control' en zal haar klanten altijd weer meer totaaloplossingen bieden dan daarvoor.

Om u een compleet scala aan produkten te kunnen leveren zijn wij ook dealer van Bohler en Ceweld voor de las- en toevoegmaterialen, Gloor las & snijdozen, Eurocut snijbranders, Weldsafe voor de kleding, Kemper en Teka voor de lasrookafzuiging en AIR Products voor het leveren van bescherm- en snijgassen. 

                                                                *** Voor elke klus, het juiste materiaal... ***

 

Uiteraard kunnen wij u van een deskundig advies voorzien.

+ 31 (0)10-501 83 20

Contactpersoon afdeling Lassen en Snijden:

Jean Burki